ThomThom's Website

The Incredibles

20 Nov 04 - 18:41

Har nettopp sett The Incredibles. Vet ikke hva den norske tittelen er, men det er sikkert noe lignende som De utrolige eller Hjelp! Vi er supre!. Uansett, det er en veldig artig film. En av de artigste animasjonsfilmene jeg har sett. Var ikke sikker på hvor god den ville var på forhånd, men Pixar skuffet ikke. Vil ikke si noe særlig om handlingen i filmen fordi jeg vil ikke avsløre noe.

Som vanlig har Pixar laget en liten ekstra animasjonsfilm som de viser først. Ganske morro den også. Spesielt ugla. :D Så hele rulleteksten bare i tilfelle det var enda en liten ekstra animasjon på slutten. ...men det var det ikke... :( Imponerende å se hvordan de tekniske detaljene blir bedre og bedre for hver ny animasjon de lager. Men så er også liten over animatører ganske lang også.

Så en trailer for A serie of unfortunate events. Den ser lovende ut. Også et par animasjonsfiler som jeg ikke kan huske navnet på akkurat nå.

Comments

No comments

Comments are closed due to spam. Thank you spammers, well done!