ThomThom's Website

Høstferie og Halloween

27 Oct 04 - 07:28

Høstferie
Jeg har nå en ukes høstferie som varer ut denne uka. For en gangs skyld har vi ikke noe skolearbeid vi må gjøre unna. Bestilte internett på søndag. På tide. 2 megabit. :D Så om et par uker vil hele huset her være påkoblet internett. Dere kan da treffe meg eller legge igjen beskjeder på MSN til meg. Pluss at jeg har endelig begynt å bruke hjemmesiden min til å skrive om hva som skjer over her.

Halloween
Søndag er det halloween. Jeg har tenkt å gå som en "Undertaker" (husker ikke d norske ordet akkurat nå... (dårlig tegn?)). Jeg skal prøve å skaffe en svart dress. Helst en av den gamle typen. (Oldshool) pluss en hatt. Så skal jeg lage to små kister til å ha som øreringer. Skal gå omkring med et målband og notisblokk og stille ta mål av folk for deretter å gå igjen, kanskje tegne små skisser av kister. Alt må være gjennomført.

Snakker om hatter... så en bowlerhatt i forrige uke til bare £29 (ca 350nok), men den var selvsagt for liten. :(

Film
Noen som har planer om å se A sharks tale? Når den kommer ut snart? Den ser lovende ut. Rundt Mai kommer det ut en ny animasjonsfilm ut som jeg også tror kommer til å bli bra. Husker ikke på navnet, men det handler om en gruppe dyrehagedyr som bestemmer seg for å flykte. Så et par glimt fra filmen og den har noen kule pingviner i rollene.

GTA San Andreas
Kommer denne uka! :D Største spillet noen sinne hittil. Uheldigvis, og irriterende nok, har vi ikke PlayStation2 lengre i huset. Noe som hindrer meg i å spille det her. Må enten besøke noen andre som har PS2 eller prøve å anskaffe meg en selv.

Jul
Siste skoledag før jul er 10 desember, og siste feriedag er 3 januar. Sjekket SAS sine hjemmesider nettopp før flybilletter hjem og kan bare finne billetter til over seks tusen! Ikke aktuelt. Norwegian er noe bedre med beskjedene tretten hundre tur retur. (Pluss at det er mye enklere å finne de billigste prisene til Norwegian. Virker som SAS prøver å gjemme de så godt som mulig. :angry: grr ) Så jeg regner med at jeg flyr med Norwegian i jula. Tar et par timer ekstra å med buss siden Norwegian flyr fra Stansted og ikke Heathrow, men til igjengjeld tar flyturen kortere tid.

Comments

No comments

Comments are closed due to spam. Thank you spammers, well done!