ThomThom's Website

Englenes land

11 Oct 04 - 06:07

Tenkte det var på tide å begynne å bruke denne siden. Så her er en liten oppdatering siden jeg dro i sommer.

Det er nå en måned siden jeg dro fra Norge i sommer. Jeg har flyttet inn i ett nytt hus som er dobbelt så stort og dobbelt så kult som det i fjor. Skal ta noen bilder når jeg får lånt et digitalt kamera. Skal også ta noen bilder av folket i huset mitt og klassen.

Sitte for øyeblikket på skolen og skrive på en maskin som ikke har æ,ø eller å så jeg må kopiere og lime inn for hver gang jeg må skrive noen av dem. Må virkelig skaffe internett i huset så jeg kan skrive på et tastatur som har alle bokstavene i alfabetet! :x

Vi er allerede nesten ferdig med det første prosjektet. Et prosjekt som er mer et reklame prosjekt enn Modelmaking. Men det er et ok prosjekt uansett, men jeg ser fram til torsdag når det er ferdig.

Jeg kommer også til å legge ut bilder av hva jeg har gjort på kurset. ...må bare få orden i bildene...

Hva skjer når du bor sammen meg tre filmstudenter? Du ser et ekstremt antall filmer. I går hadde de et film maraton, som inkluderte fem eller seks filmer. På en dag... og det var etter lørdagens fire filmer. Jeg så bare to av dem fordi jeg måtte jobbe med prosjektet mitt, men jeg hadde ikke klart å se så mange på så kort tid uansett. Noen som har planer om å se "Sharks Tale" når den kommer ut? Vet ikke hva den norske tittelen er... Jeg så traileren for den når jeg så Shrek 2 (Veldig bra forresten!).

Den beste filmen jeg så i hælga (helga? kan ikke skive norsk lengre...) var Eternal Sunshine. Den er faktisk en av de beste totalt. En film jeg anbefaler på det sterkeste. Før jeg så den trodde jeg det var en Hollywood drama suppe på grunn av traileren for den. Men til tross for en dårlig trailer er dette en film som ligger sterkt an til å være en a mine favoritter.

Comments

No comments

Comments are closed due to spam. Thank you spammers, well done!