ThomThom's Website

Ny Oppdatering

09 Jun 04 - 09:36

Jeg har nå påbegynnt en større oppdatering av siden min. Det vil mer eller mindre bli en helt ny hjemmeside. Det er enda masse å gjøre før den blir fullt brukbar, men jeg håper jeg vil ha tid til å gjøre ferdig det meste i sommer. Jeg kommer til å bruke hjemmesiden min mye mer når jeg er ferdig med forandringene.

Sommerferie
Mai var siste måned for meg på skolen og jeg er nå fullt ut i ferien. Jeg kommer tilbake den 16 neste uke. Begynner å jobbe den 21. og vil trolig jobbe til starten-midten av august. Tror jeg drar tilbake på slutten av august/starten av september.

Hus hysteri
Den siste uka har det vert litt stress med huset fordi huseieren bestemte seg for å selge huset å flytte til Spania i stedet for å fornye kontrakten. Men nå viser det seg at vi kommer til å få et hus som er dobbelt så stort med dobbel så stor hage. Det er 14 rom, 6 som lit leid ut resten blir låst. Bortsett fr 3. etasjen kan vi velge fritt vilke rom vi vil ha. Og det koster bare £10 mer i året enn det vi allerede har!

Tror det er på tide å dra til stranda...

Comments

No comments

Comments are closed due to spam. Thank you spammers, well done!