Thomas Thomassen's Hjemmeside

Oversikt

Innhold

Formatering av kommentarer

Det er mulig og formatere tekst når man skriver kommentarer ved å bruke HTML. Det er ikke all HTML som er tillat. Bruk HTML til å gi mening til hva du skriver, ikke til visuell presentasjon.

Registre brukernavn

Viss du oppretter et brukernavn vil du kunne legge igjen kommentarer til det jeg skriver i bloggen samt forumet og portfolien. Du kan også få automatisk varsel på e-post når det er aktivitet på siden. Det ville vært veldig praktisk for meg om alle, mine kjente, kunne opprette et brukernavn, for da slipper jeg å passe at alle mottar e-posten min. Årsaken til at man må opprette et brukernavn er slik at jeg kan ha kontroll over hvem som bruker siden. Jeg vil ikke risikere at det skal komme noen internett pøbler å lage masse rot.

Du registrer deg ved å fylle inn ønsket brukernavn og passord, samt epost adresse. Du kan i tillegg legge til annen opplysninger som bare er tilgjengelig for andre registrerte brukere.


Warning: include_once(php/site.traffic.stat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/thomthom/public_html/include/footer.inc on line 42

Warning: include_once(): Failed opening 'php/site.traffic.stat.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/thomthom/public_html/php:/home/thomthom/public_html/php/v2_1') in /home/thomthom/public_html/include/footer.inc on line 42